• Brievenbuspakketje in Nederland 2,79 en Belgie - Deutschland voor maar 3,95
  • Achteraf Betalen met Klarna
  • Iedere Week een Nieuwe AANBIEDING!
  • GRATIS cadeautje bij iedere besteding van 25 Euro!
  • Brievenbuspakketje in Nederland 2,79 en Belgie - Deutschland voor maar 3,95
  • Achteraf Betalen met Klarna
  • Iedere Week een Nieuwe AANBIEDING!
  • GRATIS cadeautje bij iedere besteding van 25 Euro!

Week aanbiedingen !

Moestuin - Bloembollen - Knollen - Vaste Planten - Zomerbloeiers - Fruit en Groenteplanten

Wij hebben iedere week een nieuwe aanbieding in de categorie Moestuin, Bloembollen / Knollen, Vaste Planten / Zomerbloeiers en Fruit- Groenteplanten. Onze producten komen direct van de kweker, dus altijd gegarandeerd goede kwaliteit.

Moestuin

Pootuien "Stuttgarter Riesen" 250 gr.

U kunt de plantuien 'Stuttgarter Riesen' al zeer vroeg in het voorjaar planten, de eerste mooie dagen in maart zijn hiervoor bijzonder geschikt. Plant u de ui zo diep dat deze net onder de grond zit, het bovenste gedeelte mag net zichtbaar zijn. Als u ze op tijd heeft geplant zijn de uien in juli zodra het loof 'neer gestreken' is geschikt om de oogsten.

- Bloemzaden

- Moestuin zaden

- Buitenlandse zaden

- Biologische zaden

- Exotische zaden

- Knoflook en Uien

- Aardappelen

Bloembollen en Knollen

Diverse soorten Canna's

De Canna lelie of Canna is een bijzondere en kleurrijke zomerbloeier. De Canna lelie is een vaste plant en geeft een prachtige tropische tint aan uw tuin. Woont u niet in een tropisch gebied, maar houdt u wel van weelderige bladen en bloemen met tropische allure? Plant Canna bollen en u zult aangenaam verrast zijn door haar schoonheid. De Canna houdt van een zonnige plek in uw tuin en de Canna heeft weinig aandacht nodig.

- Lelie

- Dahlia

- Canna

- Anemone

- Freesia

- Begonia

- Calla

- Unieke Bollen

Vaste Planten / Zomerbloeiers

IRIS GERMANICA DESERT ECHO

De bloemen van de Iris germanica 'Desert Echo' zijn mooi van vorm en hebben een gele kleur. Iris germanica zijn er in prachtige variëteiten. De opstaande bloemblaadjes hebben veelal een andere kleur dan de afhangende bloemblaadjes. Dit geeft een fraai kleurcontrast binnen één bloem. Op de onderste bloemblaadjes zit de zogenaamde 'baard'. Daarom worden deze irissen ook wel ‘Baardiris’ genoemd. Iris germanica 'Desert Echo' is een winterharde vaste plant en groeit prima in de volle grond.

- Phlox

- Daglelie

- Hosta

- Pioenroos

- Stokroos

- Lupine

- Speciale Planten

Elsanta Aardbeienplantjes

Natuurlijk mag in u eetbare tuin de Fragaria (aardbei ) 'Elsanta' niet ontbreken. Aardbeien zijn het lekkerst net na de pluk dus is het fantastisch als ze bij u in de tuin staan. De Fragaria 'Elsanta' is een langdagende soort met een opgaande groei. De vruchten hebben een sterk aroma. Plant deze aardbei in voedselrijke aarde op een zeer zonnige plek in u tuin en u kunt in de maanden mei en juni genieten van heerlijke aardbeien.

- Fruitplanten

- Groenteplanten

Week Aanbieding!