• Brievenbuspakketje in Nederland 2,79 en Belgie - Deutschland voor maar 3,95
  • Achteraf Betalen met Klarna
  • Iedere Week een Nieuwe AANBIEDING!
  • GRATIS cadeautje bij iedere besteding van 25 Euro!
  • Brievenbuspakketje in Nederland 2,79 en Belgie - Deutschland voor maar 3,95
  • Achteraf Betalen met Klarna
  • Iedere Week een Nieuwe AANBIEDING!
  • GRATIS cadeautje bij iedere besteding van 25 Euro!

Laag Bloemige Cadeaupakket

€ 14,95

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Het is Herfst en dus tijd voor het poten van bloembollen.

Wie houd er nu niet van mooie bloemen. Dit Cadeaupakket bestaat uit Blauwe druifjes, Narcissen en Crocussen. Ideaal cadeau om te geven bij een Verjaardag of doe u zelf een plezier.

Deze Bollen zijn ook zeer geschikt voor in potten en op Balkon.


Garden Select bied u GRATIS InpakserviceMuscari Armeniacum

Muscari armeniacum (blauwe duifjes) is het meest geteelde soort. Het zijn kleine, bel-vormige en kobaltblauwe bloemen, elk met een mooie witte rand, vormt een compact cluster van bloemen. De bloem blijft een lange tijd mooi. De bloem wordt vaak bezocht door bijen, wat de levensduur verkort. Hoogte 10-25 cm.


Narcis Botanisch Tete a Tete

De Narcis Tete a Tete is een gele Botanische narcis en heeft meerdere bloemen op een steel waardoor het een mooi boeketje wordt. Hij is uitermate geschikt voor verwildering in rotstuinen maar staan ook prachtig in bloembakken. Ze zijn zeer geschikt voor verwildering. De bloeitijd is in maart en april. Planten in goed losgemaakte grond met de punten naar boven. Tot het planten droog en koel bewaren. Planttijd is in september tot en met december. Hoogte 15 cm.


Crocus Bot. Gemengd

De Botanische crocussen gemengd kunt u in groepjes in de (rots)tuin planten. Als u de crocussen in de grond laat zitten, bloeien ze elk jaar rijker. Deze crocussen bloeien in februari en maart. Planten in goed losgemaakte grond met de punten naar boven. Tot het planten droog en koel bewaren. Planttijd is van september tot en met december. Hoogte 13 cm.